Knjige

 

Na koricama mojih knjiga je lavirint. Upravo kroz njega sam prolazila da dođem do što više znanja i žedno ga upijem. Ovo radim isključivo iz ljubavi.

 

Svaki podnaslov u ovoj knjizi bi mogao biti potpuno zasebna knjiga, toliko je obimna tema. Ali neko je ipak trebalo da je započne, zar ne? Sigurna sam da ćete uživati čitajuci je, a verujte mi i ja sam uživala dok sam je stvarala.

 

Knjige možete poručiti na mail:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Druga knjiga, Feng Shui u arhitekturi

Izvod iz recenzije

„Poznavaoci i ljubitelji feng shuija imaju pred sobom jednu zanimljivu i svojevrsnu poslasticu zgotovljenu iz spisateljskog pera autorke koja se sa nepresušnim entuzijazmom gotovo dve decenije bavi ovom drevnom veštinom. Uviđamo da autorka u zavidnoj meri poznaje mnoge skrivene tajne feng shuija i zato je u mogućnosti da nakon svog prvog čeda napisanog u formi priručnika (Podesi jedra) krene u dalja traganja i da se hrabro uhvati u koštac sa pitanjem koje je sve nas, ljubitelje feng shuia dugo interesovalo: koje su to sličnosti i razlike između feng shuija i arhitekture? U svetskoj literaturi nema naznaka da se pre nje bilo ko bavio ovom temom u literalnom domenu. Kao dugogodišnji čitalac knjiga iz oblasti feng shuia upućujem autorki zahvalnost za otkrivanje jednog novog i zanimljivog ugla posmatranja, svi komplimenti za njeno sazrevanje kao stručnjaka i spisatelja i naravno za izuzetnu hrabrost pri odabiru teme. Ovo delo u svakom smislu zaslužuje svoj život van okvira domaćeg izdavaštva.“

Biserka Jakovljević

psihoterapeut i publicista

 

Reč urednika

“Temeljan pristup materiji, tako karakterističan za autorku. Ona stvara živu i jasnu sliku kako feng shui putuje kroz vreme. Opipljivo je u knjizi kretanje kroz više ravni, od qi energije sve do čvrstih temelja arhitekture. Ova tema dobija na težini. Metafizički principi koračaju već vekovima kroz istoriju i ljudsku sudbinu. Autorka sagledava feng shui iz različitih uglova. Tema knjge je interakcija čoveka i okruženja. Implementacija feng shuija u arhitekturu. Orijentacija u prostoru i vremenu. Sadržaj knjige će razoružati i zaintrigirati svakog čitaoca”.

 

Slađan Jovančov

Diplomirani mašinski Inženjer /MBA Menadžer

Supervizor knjige «Feng Shui u arhitekturi» je Master Dr Antonio Sy Co, Manila Filipini

Knjigu možete poručiti na mail:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.