Knjiga ”Podesi jedra” - Feng Shui priručnik - recenzije

 

Knjiga u prodaji

 

PODESI JEDRA

Feng Shui prirucnik

 

IZVOD IZ RECENZIJE

“Ovo je jedna od onih knjiga za koju ćete lako shvatiti da je neophodno imati je kraj sebe čitavog svog života. To je sveobuhvatan feng shui praktikum, napisan iz pera spisateljice koja je gotovo dve decenije provela u traganju za odgovorima. Knjiga konačno raskrinkava šta je to zaista feng shui ali i sve ono što on nije. Pitanje koje je dugo na ovim prostorima ostajalo bez odgovora. Ovo je knjiga za sve one koji su se na ovaj ili onaj način inresovali za ovu drevnu veštinu ali o tome nisu imali koga da pitaju.”

Biserka Jakovljević

psihoterapeut i publicista

 

 

Maja Paninčić- Novi Sad

 Ovaj sjajan priručnik,me potpuno oduševio, konačno da neko objasni šta jeste ova divna nauka Feng  Shui, a šta je nametnuto u ovom potrošačkom svetu, pa da pomislimo da će nam razne patke, žabe i ostali prozvani lekovi pomoći! Ljubav, strast i višegedišnje iskustvo divne Goce, vidi se i oseti u svakoj reči ove knjige. Nastavite tako, moj dubok naklon!

 

Samra Bulatovic –Menadzer

Provedoh divno popodne uz tvoju knjigu i odskrinuse se vrata meni nepoznate oblasti. Hvala ti sto si delic svog znanja podelila sa nama i sto si me snagom svoje reci zainteresovala za ovo drevno znanje koje obogacuje, ulapsava zivot i cini ljude sretnijim.

 

Sandra Magerle Ex SrečkovićZagreb

Odlična knjiga, svaka preporuka za čitanje! Jasno objašnjene razlike između "ovog nametnutog" Fenga i pravog koji je postojao davno prije a pokazuje istinsku energiju doma i okoline. Svaka pohvala autorici knjige u kojoj se vidi strast, znanje i iskustvo u feng shuiu. Svako dobro i uspjeh u daljnjem radu i životu !

 

Nevenka BlažikBeograd

Knjiga koju sam prvi put u jednom dahu pročitala!

Sada joj se stalno vraćam i divim se sa koliko je mudrosti i životnog iskustva napisana, a na tako jednostavan i lagan način (posebno za nas laike koji želimo da naučimo & shvatimo šta je PRAVI Feng Šui) .
Svakome je preporučujem i želim da ih bude još.

 

Ljiljana Djukic- Beograd

Iskreni pokusaj autora, Gordane Šutanovac, da svojim priručnikom, u ljudski zivot unese dugine boje. Svoje znanje preuzeto od učitelja Feng Šuija i vestine kojima je ovladala daruje svima nama. Na nama je izbor.

 

Svetlana Aksentijevic- Beograd

Feng Shui je ozbiljna nauka, na zalost kod nas povrsno i pogresno predstavljena. Mali doprinos da se shvati na pravi nacin, i napravi razlika izmedju POP Feng Shuija i Klasicnog je upravo ova knjiga!

 

 

Sonja Hemmi, 17. март · Dübendorf, Швајцарска ·

Fenomenalan priručnik koji je stigao i do Ciriha! Odavno nije izašla ovako dobra knjiga!!! Hvala Gordana Sutanovac na ovako divnom delu! Bravo!!!

 

Sladzhan YovanchovManila, Filipini

Knjigu preporucujem svima... posebno onima koji ne shvataju sta im se desava u zivotu...!!! Ja licno prepoznao sam sebe... i oko sebe! Citajte na zdravlje... i posebno... NA SRECU!!!

 

 

Milka Orlic‎ -“Tijens”

Naravno! Feng Shui uvek i svugde! Od kako sam pocela da ga praktikujem lepe su stvari pocele i da se dogadjaju...

Pre svega želim da naglasim da su prve i najosnovnije informacije o famoznom Feng Shuju u p o t p u n o s t i promenile moj život u najpozitivnijem smeru!!!! Feng Shuji mi je veoma pomogao, jer sam

o d m a h videla da zaista d e l u j e!!!! Prošle godine sam upoznala Gordanu Šutanovac koja mi je, prema principima FŠ uredila poslovni prostor, u kome se praktikuje i uči o korekciji zdravlja proizvodima KTM čiji su recepti stari više hiljada godina i koji su proglašeni za Brend i u Kini i u Srbiji.

Svakom od nas je data mogućnost izbora, što je svakako i najvažnije u filozofiji života u prepoznavanju prave mogućnosti! Prostor u kome živim je uredjen prema FŠ pravilima pre 25 god. i ponavljam - tada je pokrenuto i moje lično napredovanje.

 

Jelena Stefanovich – Beograd

Gordana Šutanovac je jedna divna i inteligentna dama koju sam upoznala na jednoj od radionica koje organizujem. Nakon toga, razmenile smo par reči i kada mi je pomenula Feng Shui, odmah sam je pozvala da bude gostujući predavač pri Centru za kreativni i umetnički lični razvoj. Samo nekoliko rečenica bilo je dovoljno da shvatim da fantastično poznaje materiju, da je majstor u svom poslu i da je vrhunski predavač. Sve ono što ranije nisam razumela dobilo je smisao, a uz Gordanu, Feng Shui je stvarno prava nauka u kojoj svako "zašto" ima mnogo svojih "zato".

Naravno da je predavanje bilo ponovljeno na zahtev posetilaca i da je sala opet bila prepuna! Moja topla preporuka je da se obratite Gordani ukoliko planirate bilo šta da radite sa svojim životnim prostorom, jer osim životnog prostora, sredićete i svoj život - na lak i radostan način, u blagostanju i harmoniji!
Puno uspeha ti želim, draga Gordana